Jog
Tippek megbízóknak

 

Amennyiben az Ön számára még ismeretlen a munkapont.hu, tudnia kell, hogy a rendszerünk oda-vissza működik a megbízók és a szakemberek között, vagyis 


  • egyrészt Önnek lehetősége nyílik az adatbázisban szereplő szakemberek felkutatására és kiválasztására,
  • másrészt, élhet azzal a lehetőséggel is, hogy hirdetését feladva kivárja, hogy a szakemberek jelentkezzenek rá, egymást közt versengve a  megbízásért.

 

Mindig mérlegelni kell, hogy az elképzeléseinkhez viszonyítva, az Ön számára milyen szakember lenne a legmegfelelőbb. Nem biztos, hogy aki kevesebb munkadíjat kér, értelemszerűen gyengébb minőségű munkát végez, lehet, hogy ezúton csupán szélesebb ügyfélkört, elismertséget, minél több referenciát szeretne szerezni.


A megbízás tárgyát írja le minél részletesebben, és ha szükséges és lehetséges, dokumentálja azt – a munka feltöltésénél mellékletet is csatolhat – ezzel pedig elkerülheti a későbbi kellemetlenségeket. Ha a hirdetése nem egyértelmű, lehet, hogy nem a megfelelő szakember fog rá jelentkezni, esetleg olyan, akinek az Ön különleges igényeinek kielégítésére nincs tárgyi eszköze vagy elegendő szaktudása. Szintén gondot jelenthet, ha utólag derül ki, hogy Ön többet vár el a kialkudott munkadíjért, mint amennyiről említést tesz a hirdetésében.


A megbízás teljesítését követően nem csak Ön minősítheti a szakembert,  hanem fordítva is, ezért mindig legyen korrekt, nem csak a munkadíj tekintetében, hanem az emberi kapcsolatok terén is.

Regisztrált felhasználók: 64 fő
Ebből bejelentkezve: 0 fő